Kng el konsult och installation AB

Hej på er alla mina fina och fantastiska läsare och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag har sett att det här med att hitta en seriös och professionell elektriker i Stockholm med omnejd är någonting som många av er har haft svårt för, vilket är förståeligt, då även jag haft detta problem tidigare. För ett tag sedan valde att vända mig till Kng el konsult och installation AB, då jag hade fått detta företag som tips utav många av mina vänner som även de anlitat detta företag. Tidigare har jag vänt mig till en hel del företag som sagts ha kunniga och professionella elektriker, men som tyvärr gjort mig väldigt besviken. Kng el konsult och installation AB kändes dock som ett pålitligt och seriöst företag på en gång, och visade sig verkligen ha riktigt erfarna elektriker som kunde hjälpa mig. Personalen är dessutom otroligt kunniga och duktiga inom det här med kundservice, någonting som verkligen är viktigt i ett företag enligt mig. Jag anser att det i nuläget är alldeles för få företag som arbetar med just kundservice, vilket är otroligt synd, då detta borde vara en stor del i alla företag, oavsett arbetsområde. Jag kände mig tack vare Kng el konsult och installation ABs fantastiska kundservice väldigt sedd och viktig för företaget, och kunde därför slappna av och känna mig trygg i att jag skulle få den hjälp som jag behövde.

Elektrikerna som jag fick hjälp utav är erfarna och kunniga inom allt som de arbetar med, vilket gjorde mig väldigt lugn och säker. De arbetade hela tiden med mina egna behov, förutsättningar och önskemål, för att kunna göra mig så nöjd som möjligt. Resultatet blev hur bra som helst och jag har inte haft några som helst problem med el eller liknande efter besöket av Kng el konsult och installation AB. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Stockholm med omnejd att även ni vände er till detta företag, då alltså Kng el konsult och installation AB. 

Du gillar kanske också...