Bistro Matfors AB

God morgon på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska n vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig vecka så här långt, och att ni ser fram emot vad denna onsdag har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra bar i Sundsvall med omnejd, då jag vet att ni är många som har haft en hel del frågor och funderingar kring detta. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och tänkte därför tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om, nämligen Bistro Matfors AB. Bistro Matfors AB är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänder sig till dem när hon vill gå till en bar. Jag och mina tjejkompisar har länge letat efter en bar i området som känns trevlig. Många av de som vi tidigare sänt oss till, har tyvärr gjort oss ganska besvikna, vilket såklart har känts väldigt tråkigt.

Vad jag verkligen tycker om när det kommer till Bistro Matfors AB är att personalen arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos företag, oavsett bransch. De är dessutom väldigt kunniga och erfarna inom sin bransch, vilket såklart känns väldigt skönt och tryggt. Det är verkligen ett trevligt ställe, med mysig inredning och bra musik. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i eller i närheten av Kvissleby, Matfors, Stockvik, Sundsvall eller Torpshammar att vända er till just Bistro Matfors AB. Ha nu en riktigt bra onsdag och en fortsatt härlig vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...