Hundrastning i Hässleholm

Hej på er igen alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda. Jag vet att ni är otroligt många som har haft frågor och funderingar när det kommer till det här med hundrastning i Hässleholm med omnejd, och jag tänkte därför skriv ett inlägg om detta idag. Framför allt är ni många läsare som har haft frågor om hur jag gör med min hund när jag jobbar hela dagarna. Jag valde för ett tag sedan att vända mig till Forsanders Änglar KB, ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även han vänder sig till detta företag när det kommer till sin hund. Jag har tidigare fått springa hem på lunchen och på mina raster, vilket har stört mig i mitt arbete. Jag har tyckt att det varit väldigt jobbigt att lämna min hund hemma när jag går till jobbet, och jag är därför otroligt glad att jag nu fått hjälp utav just Forsanders Änglar KB. Forsanders Änglar KB är ett företags om hjälper till med hundrastning för de som behöver det.

Personalen hos Forsanders Änglar KB är helt underbara. De arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen tycker om. Jag kände mig tack vare detta väldigt trygg och säker i mitt val utav företag på en gång, och kunde slappna av på mornarna när jag skulle iväg till jobbet. Min hund älskar även personalen. Han trivs som fisken i vattnet med detta företag. Det gör mig så glad att komma hem på eftermiddagarna och veta att han har haft det bra. Jag är så tacksam och glad över den hjälp som jag får utav Forsanders Änglar KB, och jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Hässleholm, Kristianstad eller Sölvesborg med omnejd att vända er till dem. 

Du gillar kanske också...