Den här veckan är det yoga

Hej där!

Som ni vet så är jag inne i en period där jag provar på massa olika saker, allt ifrån träning till bakning. Den här veckan är det dags för yoga i Kalix och jag har mitt första pass i eftermiddag, spännande va. Jag började med allt det här för ungefär två månader sedan eftersom jag behövde hitta någonting som jag kan göra på min fritid, det är inte ofta som man har så mycket fritid att det blir jobbigt för en. Under första veckan så provade jag på längdskidåkning och att sy, det var inte riktigt något för mig. Att sy blev alldeles för stillasittande och man var tvungen att ha för hög koncentration. Fram till nu har jag även provat på att spela tennis, baka och att gymma. Detta har gjorts dock helt utan framgång, tennis var visserligen kul och där var jag ganska duktig men problemet med tennis är att man kan inte spela det ensam. Nu har det då blivit dags för yoga och jag tror faktiskt att det här kan vara någonting som passar mig som handen handsken. Det är inte allt för ansträngande och det är väldigt mycket avslappning, precis så som jag vill ha det. Sen vet jag inte så mycket vad yoga gör för kroppen men det lär jag få reda på, det är åtminstone ingenting som är dåligt för kroppen. Jag har heller inget mål förutom att hitta någonting som jag tycker är roligt, det spelar inte någon roll hur många kalorier jag bränner eller om det kostar pengar att hålla på med. Att ha något kul och göra på fritiden är mitt största fokus, sen är det klart att det givetvis är en fördel om det man gör är gratis och att man blir vältränad eller får något annat trevligt resultat. Så yoga i Kalix, vi får se hur detta går.  

Du gillar kanske också...